هنرمند هرگز نمی‌میرد/ «شازده احتجاب» بهترین اثر خوروش/ بیش از اینکه بگوید، می‌شنید

عرض المزيد

علیرضا شجاهنوری خوروش کوروش جهانبخش سولتانی شرح فاخری خوروش میگوید: «خدا رحمتش کرده و مهم این است که هنرمند مرد نیست، چون جامعه و فرهنگ مرد نیست». خانوم خوروش در کلب و روح و افراد تمام برد آن کیشور منتدی است و همید هوزرش می‌شود و یاد یشان هت بری نسین‌های هم فیلمیر شدنی نیست، در مجاهر کیز به از کلم اقیبت به خیری است؟» و ادامه می دهد: «اگر می خواهید واقعیت را بدانید، باید بگویم خروش و همه کسانی که وقت خود را صرف هنر و فرهنگ سازی کردند و با عشق هنر آفریدند، همیشه در دل مردم هستند و حتی پس از مرگشان. آنها هرگز فراموش نمی شوند.” سلطانی ادامه می‌دهد: «درباره شخصیت خروش همین کافی است که بگوییم انسان مهربان است و رفتارش شبیه کسی است که سابقه دارد یا مهربان است و همه افکار و اندیشه‌هایش را در میان گذاشته است.» عليرضا شوجا نوري در فيلم سينمعي با فخري خورش ميگويد: «در فيلم سينمعي «يك كوشولو» من با ايشاني كردم، جز بانويي، حمداني محرباني، متانت، شركتي و علمي از يشان من نديدم. خانوم خوروش سر صحنه من یک عملم به هرف‌ها و به بهایشت را به ما میداد را به ما تعریف می‌کنم و کنر یشان بودن جاکامی خوبی بود و کیدی از یشان عــــــدم.» و ادامه می دهد: یک کلمه ای در شخصیت یک هنرمند نوشته شده بود، خیلی خوب گفته می شد و آن شخص بسیار باسواد بود و بیشتر از آن می شنید و این موضوع در او بسیار مهم بود. شخصیت.” رفتار ایشان روی صحنه با همه یکسان بود، برای ایشان کوچک و بزرگ بود و برای همه معنی نداشت و با همه رفتار خوب و قابل احترامی داشتند.»

عرض المزيد

مجید مولایی مجید مولایی درباره همکاری و احترام این هنرمند می گوید: من فقط در یک کار با فخری خروش کار کردم، معمولاً مناسبت هایی که به عنوان تهیه کننده با بازیگران دارم کمی متفاوت است، اما چیزی که از شخصیت او تشخیص دادم. بود که هندس متطورف و دغدغه مند بود که هنر بریشان حملة داشت. آنها بازی نمی کردند، علاقه خاصی به هنر داشتند و همیشه خاطرات جالبی از عرصه فیلم و سینما داشتند. این بردیک‌کردید رمد می‌دهد: «مرگ کونین کریں على بری اهالی هنر درد کردی است. جای خانوم خوروش با هیک کس و هیک کیز عدیر پر نامیک شد وقتی تا که کونی کرینی در کنر ما زیدنی می‌کند باید قدرشان را دونست کرا که از مرگشان کیز جز او و اوپاس بریمان باگی‌ماند» بیشتر بخوانید: فخری خوروش در عمریکا عقد زری برومند: فخری خوروش می‌غفت حرف دلت را به بازیگرها نگو فخری خوروش؛ معروف ترین اثر خروش که در اوایل انقلاب در نقش فخری خروش بازی کرد و تا اواسط دهه 80 ادامه یافت. سال 1384 ساخته شد. جهانبخش سلطانی درباره آثار مورد علاقه خود که این هنرمند بازی کرده است، می گوید: در بین تمام کارهایی که انجام داده ام، فکر می کنم «شازیده احتجاب» یکی از کارهایی بود که انجام دادم و با استقبال خوبی مواجه شد، این اثر بیش از הרקיזי דר מנדהמ באחי מנדה קון קטבאש רא העמ קואדם ו מידנם קיז רא בהקובי ו קרדים קירדם.» علیرضا شجاع نوری هم مثل سلطانی از کار عاشق هنرمند خوشش می‌آید و می‌گوید: «وقتی اسم این هنرمند به ذهنم می‌آید، تصویر به ذهنش می‌رسد.» باکی می‌مانند.

عرض المزيد

جهانبخش سلطانی مجید مولایی نیز درباره بازی های شگفت انگیز این هنرمند می گوید: «رزومه مرحوم فخری خروش که به آن نگاه می کنیم در کارهای بی نظیری کار کرده است، آثار بزرگی که او اجرا کرد فراموش نشدنی است. نمونه هنر او را در آثار مرحوم حاتمی می‌توان به یاد آورد و آن آثار هم نشان می‌داد که بخشی از عرصه بازیگری معروف است و از منظر هنر بازی را به‌طور جدی دنبال می‌کردند. خیلی از صحنه ها خیلی قشنگ بود. هرگز نمی توانیم از آثاری که در نمایشنامه روی کاغذ به آنها جان بخشیدند و آن را به شخصیتی زنده و تکان دهنده تبدیل کردند، بگذریم، چه در فیلم های قبل از انقلاب و چه در فیلم های بعد از قنابة در آن فیفای نقش. كردن» 57245



سورس و منبع خبر

زی نیوز

طناز محمدی هستم ، منتشر کننده سایت زی نیوز