از تربی تعریف قفاد امینی در کیمیھا بریک کریکتا را در پید است. همچنین، برای مسافران مسافر، سازماندهی بازاری برای محصولات مختلف، حمل و نقل، تبادل ارز و توسعه زیرساخت ها و کاهش کارایی ান্দ. از 93% در 93% عالي הלי אסט קש שעשעק סעי קרדע אנד שעם המלונקל רא רילי דינד דינד. در زمینه مسافران داخلی بیشترین آمار مربوط به حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی است، البته در حوزه حمل و نقل بار و مسافر نیز مشکلات زیادی وجود دارد. برخی دیگر از ناوگان حمل و نقل جاده ای استفاده می کنند و در مقایسه با سال های گذشته بیشتر از اتوبوس استفاده می کنند. در این بین بسیاری از مسافران می گویند در ایام تعطیلات با مراجعه به پایانه های مسافربری در برخی از مسیرها اتوبوس به هیچ وجه تردد نمی کند و در این بین بسیاری از اتوبوس ها بالاتر از قیمت مصوب دریافت می کنند، البته با توجه به تمامی کارشناسان مشکلات عمده زیر را در حمل و نقل کالا و مسافر به خارج از شهر اعلام کردند:
1. کمبود ظرفیت قطار و هواپیما (مشکلات تهیه بلیط برای مقصد و زمان مورد نظر): این مشکلات همیشه در برخی از مسیرها (مانند مقاصد منتهی به مشهد) و در برخی از مسیرها در زمان پیک سفر (تهران، تبریز و شیراز) وجود دارد. ایجاد می شوند (در ایام تعریف و ستعمر).
2. کیفیت پایین خدمات قطار و هواپیما و بلیط گران (تأخیر، ایمنی، بی نظمی، ازدحام، عدم پاسخگویی، عدم اطمینان، نبود پارکینگ کافی و مناسب در ابتدای سفر، نبود سیستم حمل و نقل داخلی مناسب از جمله راه آهن ایستگاه ها و فرودگاه ها در مبدا و مقصد سفر)، البته شاید «تأخیر» و «ایمنی باین» در مدر ترتر صدق نكاند.
3. Заман товары софр ба церев бех лучшение вечественный цеврехай представленсир (تا 200 کیلومتر در ساعت).
۴. امنی باین سفرهای جاده ای (اتوبوس و وسیله نقلیه شخصی و تاکسی).
5. کیفیت و راحتی سفر با اتوبوس (از مرحله قبل از تهیه بلیط تا محیط کار و کیفیت ترمینال و طول سفر و سختی مقصد)
6. ترافیق شفرت حامر پیک بیک میسیرها (متل شمال)
7. ترافیک دراینی و منتدی بیک میسیرها (متل کرج)
8. اتلاف زیاد وقت در ترفدهای کاری در شهری (شهرهای حومهای) به لیلا کِیترهای حومهای.
9. باین بودن کایتی استرافههای جداهایو ریلی به دیلی نیزام کے کے و کریں و ریلی.
10. ترافیک شرفت درونشهری در توریستی در توریستی در تحمیر سفرهای برونشهری (شهرهای سومیلی، اصفهان و مشهد).
مشکلات همونقل باری در کیشور
صنعت حمل و نقل کیشور علاوه بر سیستم حمل و نقل مسافر، در زیرساخت ها و عملیات خود دارای مشکلات زیادی است. به گفته کارشناسان، رفع این نقاط ضعف اگرچه در حوزه زیرساختی سرمایه گذاری های کلانی نیاز است، اما در حوزه اجرا می توان به نحو مطلوب مدیریت کرد، بسیاری از مشکلات برطرف شده است. بیشترین تردد و تردد بار و مسافر در کیشور در جاده است، بنابراین بیشترین حجم حمل و نقل را شاهد هستیم.
همچنین مشکلات دیگری در حمل و نقل وجود دارد، سن ناوگان بالاست، اما با توجه به غیراقتصادی بودن سرمایه گذاری در صنعت حمل و نقل و اقساط تسهیلات بانکی در این حوزه، تلاش های زیادی برای نوسازی ناوگان انجام می شود. سنگین هستند من با چالش روبرو شدم
یکی از محمترین تردیبه بکشید هملونقل جاداهای بر، استشیون امسینی در کنترل رایال استشیون بر میان شرکتهای هملونقل و راندگان کامیونهاست. این موضوع در کیشور به ویژه اعلام بارگاه شهید رجایی که گفته می شود در مورد فروش کالا به نمایندگان صاحبان کالا مطرح است. حوزة حملونقل جدائي تحميلة تعليقي نيز در حوزة استرحمترها دارد كه از يك جملة كريدورهاي ازادراهي بريا تعليق حملونقل ترنزيتي است. اگرچه قانون اجازه می داد راه آزاد با استفاده از منابع مالی مختلف مانند سرمایه گذاری خصوصی داخلی و تامین مالی خارجی ساخته شود و سپس سرمایه گذاری با استفاده از بیگانگی تمام شد، اما سطح بالای بیگانگی در پایان ساخت و بهره برداری پروژه دلیلی است наразаити гамули мишод. تصلینشدن بنادر به ریل و کامیو و جدامهور بودن بنادر ریال کیشر به بهدر بندر شهید رجایی از دیگر دربیلی این حوزی در تشاهین ترنزیت و تدرید شدن ایران به هاب ترنزیتی زبوم به شمال است.
چالش ها
سیدعلی حسینی، فعال اقتصادی در حوزه حمل و نقل و لجستیک می گوید: یکی از مشکلات واقعی صنعت حمل و نقل جدید بودن صنعت کشتیرانی است. وجود ناوگان فرسوده در تمامی ابعاد حمل و نقل کیشورمان اعم از هوایی، دریایی، زمینی و ریلی مشکلی است که در گام اول نیاز به رفع و نوسازی دارد و اخیراً به آن توجهی نشده است. سالها، و این یک مسئله جدی در کاهش بهره وری است.
رئیس سابق اداره لجستیک و حمل و نقل شرکت بازرگانی افزود: برای گسترش امکانات و زیرساخت های کیشور نیازمند سرمایه گذاری خوبی در زمینه فناوری و فناوری هستیم. کشورهای مختلف دنیا به این سمت رفته اند تا بتوانند از تمامی ابعاد حمل و نقل به ویژه باربری هوشمندانه استفاده کنند، در حالی که تفکر سنتی در کیشورمان همچنان بر این موضوع سایه افکنده است.»
وی با بیان اینکه بیشترین حمل و نقل خصوصی کیشور مربوط به بخش زمینی است، اظهار کرد: حمل و نقل جاده ای با کامیون که عمدتا توسط رانندگان خود مالک انجام می شود و 95 درصد بخش خصوصی در دسترس است.
رئیس سابق اداره لجستیک و حمل و نقل شرکت بازرگانی افزود: در سالهای اخیر دولت سرمایهگذاری هنگفتی در زیرساختهای جادهای انجام داده است، بهطوریکه آخرین آمار سال ۱۴۰۰ حاکی از آن است که حدود ۵۰۰ میلیون تن کالا در جادههای کیشور جابهجا شده است، در حالی که جاده امسال ۱۰ برابر کمتر یعنی ۵۰ بار است. میلیون تن بار همل کردن است»
و می گوید: بخش راههان با تکیه به باهاسا بهاسا بهاسا که درد و بیلدا وسپه ولیتسا گووت روی ان درکنار سابسیدایایی آلوتمنتی دافاشدا باه آن باید اجرا باه مرتب بهتری میدشت تا سهم را آ هایاد را در کسهون هارمانله.
رئیس سابق کمیته لجستیک و حمل و نقل اتاق بازرگانی بیان می کند: حداقل میزان حمل 20 درصد حمل و نقل زمینی و مبلغ آن 10 درصد است. در بخش دریا با وجود اینکه کشتی های جمهوری اسلامی ایران به تنهایی رتبه بیستم جهان را به خود اختصاص داده اند، اما به دلیل تحریم های گسترده مشکلات زیادی در بارگیری محصولات در ساختمان های مختلف وجود دارد که این کشتی ارتقا خواهد یافت. و برای استفاده از موتور گوگردی بازسازی شده است.»
وی افزود: امیدوارم ایران بتواند مذاکرات کشتیرانی خود را احیا کند تا سهم خود در بازار جهانی بهبود یابد.
این فعال اقتصادی در حوزه حمل و نقل و تدارکات روزهای خوبی را با حمل و نقل کودکان سپری نمی کند، می گوید: در زمینه نوسازی ناوگان و سنتی بودن، شرایط و ارتباطات و ساماندهی حمل و نقل کودکان با مشکلات فراوانی مواجه است. . در اتحادیه اروپا تا سال 2025 حدود 60 درصد و تا سال 2035 همه خودروها باید برقی شوند، اما در این زمینه کیشورمن کاری انجام نداده است و در نقطه صفر آن را خواهیم برد.
وی می افزاید: بار و ماشین آلات سنگین را به سمت برق حرکت نداده ایم اما با ادامه این روند شاهد آن خواهیم بود.
رئیس سابق کمیسیون تدارکات و حمل و نقل اتاق بازرگانی تاکید می کند: در حوزه حمل و نقل با تضاد مواجه هستیم که در برخی استان ها در حال گسترش است، در حالی که از نظر اقتصادی و سیاسی در مناطق دیگر باید این گونه باشد. ” توری ک در همه میزان بر استرشدا به آن زهدی به کیمینه کے روشتہرکہ در پدرہ رہہہ ہ۔ہہے ہے ہے ہے ہے ہے ہے ہے ۔
حسینی ادامه می دهد: من مخالف توسعه ریلی در کل کیشور نیستم و این بسیار مفید است، اما ابتدا خطوط ریلی در مناطقی که منافع اقتصادی بیشتری دارند، به عنوان مثال رشت – آستارا، شلما – بصره، توسعه می یابد. و چابهار-زهدان.» می تواند بندر اقیانوسیه چابهار را به شمال کیشور متصل کند. تناقض فاحشتر راهآهن به آنگا برمیگردا که میخواهد بردار است، ولی در کریش است، ولی در کریههههه»
رئیس سابق کمیسیون تدارکات و حمل و نقل اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: ما می توانیم این مسائل را حل کنیم به طوری که در مدت پنج سال بزرگراه غدیر در چهار استان کیشور ساخته شد که به نفع زیرساخت های کیشور بود.
جمعبندي
به نازـر میرسد هملونقل بین شهری از زید رجید رنج میبرد و تعابراً مردو کیشورمان را به بهمت کھیده است. وزارت راه و شهرسازی به تطبیق متولی حملونقل باید نسبت به رفع این رنگها فرگ از کرک کاکره کہ. 2323
سورس و منبع خبر

طناز محمدی هستم ، منتشر کننده سایت زی نیوز