غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه برای هر یک از ما پیش آمده که وقتی کاهو را در یخچال می گذاریم قسمت هایی از برگ یا ساقه آن قرمز یا مسی می شود، گفت: این اتفاق عمدتاً به دو دلیل رخ می دهد، دلیل اول این است که وقتی کاهو مسواک می زند یا آسیب می بیند، آنزیمی به نام پلی فنل اکسید باعث ترشح چندگانه سلول های توده می شود و باعث می شود که از سلول های توده خارج شود. ترکیباتی به نام o-quinone. ़ी दर काहो मिषँ. وی افزود: دلیل دوم این است که از برخی سبزیجات و میوه هایی که در کنار کاهو نگهداری می کنیم، گاز اتیلن خارج می شود، بنابراین قرار گرفتن در معرض این گاز نیز می تواند باعث قرمز شدن کاهو شود. 233233
سورس و منبع خبر

طناز محمدی هستم ، منتشر کننده سایت زی نیوز