
2) خوردن پسته و تخم مرغ راهی عالی برای حفظ سلامت قلب و کمک به تنظیم کلسترول است. تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طور منظم آجیل می خورند کمتر در معرض حملات قلبی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند. پیسته به عنوان منبع خوبی از آرژنین می تواند به بهبود سلامت دیواره شریان کمک کند. این بدان معنی است که وریدها انعطاف پذیرتر می شوند و جریان خون و جریان خون را کاهش می دهند. این ماده غذایی دارای خواص آنتی اکسیدانی است، از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از بدن در برابر مشکلات قلبی عروقی محافظت می کند.
۳) چای سبز یا چای سیاه منابع سبز و سیاه سرشار از فلاونوئیدها هستند. مصرف مقدار مناسب الکل باعث تنظیم هورمون های بدن می شود و وجود فلاونوئیدها در گیاه از انسداد عروق جلوگیری می کند. همی امر باعث میشود که در دیوره رگها به استراین کہ.
۴) مصرف غلات کامل غلات کامل مانند برنج قهوه ای، جو و گندم رابطه مستقیمی با کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و کاهش حملات قلبی دارند. تحقیقات نشان می دهد که خطر بیماری قلبی با کاهش 22 درصدی خطر بیماری قلبی مرتبط است. ترجیحا از غلات تصفیه شده و فرآوری شده مانند نان سفید که خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد، خودداری کنید.
۵) اب برتقال فیزیل اب برتقال سدد فیزیل بدون مادیا آزیندی، دوایی کامت کامت کے کے کے کے کے کے کے بری سلامت کلب است. این ترکیبات حاوی ترکیبات گیاهی منحصر به فرد به نام هسپریدین و نارینگنین هستند. تبرک بروکیں، برنگ منزل مجانا اب پرتقال افتادی مفیدی بر شاهر خون و منتدی کولسترین در اندر کاک دارد.
۶) تجمع فرنجی تجمع فرنجی موسمری از جمالة از نترجون، فولات، پتاسیم، ویتامین C، فلاونوئیدها، ویتامین E و آنتی اکسیدان های محافظ قلب، از جمالة لیکوپن و بتاکاروتن، است. این مواد مغذی کلسترول بد و فشار خون را کاهش می دهند و باعث می شوند خون راحتتر در رگ ها جریان یابد.
7) mahi mahi salmon просмотров за есидыхай черб омга 3 ист в бех лежану قدرتь др кл бедн компукт миکند. التهاب به نوبه خود به رگهای خونی آسیب میرساند و به هماکی به کریبی و سیکت میشود. امگا 3 می تواند تری گلیسیرید، فشار خون، ضربان قلب نامنظم را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد. ماهی ساردین، ماهی کاد، شاه ماهی و قزل آلا از دیگر سرورت امگ ۳ استند.
8) سبزیجات گل کلم سبزیجات گل کلم مانند کلم بروکلی و کلم بروکسل برای بهبود سلامت قلب و کاهش خطر بیماری قلبی بسیار مفید هستند. مصرف این سبزیجات خطر سکته های قلبی و مغزی را کاهش می دهد و به جلوگیری از لخته شدن خون (یکی از عوامل اصلی سکته های قلبی و مغزی) کمک می کند.
بیشتر بخوانید: بهدوس یک رقم المردانه تناه با مستعدة ريضيم فيهابي ميبهائه سالم بمانيد؟ eatthis 47232
سورس و منبع خبر

طناز محمدی هستم ، منتشر کننده سایت زی نیوز